пятница, 23 сентября 2011 г.

Ювілейний ексклюзивний седан Maybach 57 S Edition 125



Maybach любить унікальність і ексклюзивність - ми могли в цьому переконатися завдяки великій кількості кастомних моделей, які випускає це автомобільний бренд. На автосалоні у Франкфурті компанія вирішила приголомшити відвідувачів розкішним седаном Maybach 57 S Edition 125, виготовленим в одиничному екземплярі.






125 років тому батько автомобілебудування Карл Бенц отримав патент на перший бензиновий двигун і в Maybach вирішили ознаменувати цей ювілей своїм унікальним автомобілем. Кузов Edition 125 пофарбований у чорний (Tahiti Black) і сріблястий (Patagonia Silver) колір.





Автомобіль може похвалитися новою радіаторною решіткою і 20-дюймовими дисками. На центральному підлокітнику і кермі є логотип бренда, виконаний за допомогою лазерного гравіювання, а бардачок прикрашений вишитою підписом Вільгельма Майбаха.






В інтер'єрі переважає чорний колір з сріблястими елементами - чорна шкіряна оббивка салону прострочена сріблястою ниткою, а центральна консоль і дверні панелі мають сріблясту карбонову обробку.






Це приголомшливий автомобіль не виставлятиметься на продаж, але компанія пропонує зробити аналогічну кастомізацію для вашого Maybach 57 або Maybach 62.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Чекаю Ваших коментарів.