суббота, 17 сентября 2011 г.

Як завести машину взимку в мороз?



Зима - це суворий час року. І з приходом зими суворих погодних умов з сильними морозами великі труднощі випробовуються водії, коли хочуть завести свій улюблений автомобіль. Сильний мороз здатний перетворити водія в пішохода. Адже, що залишається робити водієві, коли його машина не заводиться взимку в мороз? - Залишається стати пішоходом і добиратися до пункту призначення за допомогою інших машин (таксі, маршруток) чи інших засобів (за допомогою метро). А якщо до пункту призначення не далеко, то можна і дійти пішки - правда в сильний мороз не дуже то і хочеться ходити пішки по вулицях - в цей час хочеться тепла. І як добре було б дістатися до потрібного місця на своєму автомобілі в затишку і теплі. Тому всі водії рано чи пізно задаються питанням - Як завести машину взимку в мороз?

Особливо важко завести машину взимку при мінус 30 градусах морозу і більше. Сильний мороз здатний вплинути навіть на абсолютно новий автомобіль, який довгий час знаходився на відритому повітрі і на морозі.

Досвідчені водії знають багато хитрощів і вивертів на рахунок того, як завести машину взимку в мороз. Опишу деякі найдієвіші способи.

Нічна їзда - поради.



Нічна їзда пов'язана з багатьма проблемами, які можуть виникнути в дорозі. Та й саме водіння автомобіля вночі - це невластива для людини навантаження. Адже ніч призначена для того, щоб в цей час спати, а не навантажувати організм додатковим навантаженням, пов'язаної з водінням машини.

Хоча вночі автомобілів менше їздить по дорогах, але кількість аварій все одно таке ж як і вдень. За статистикою вночі відбувається 50% автомобільних аварій.

Тому людям слід бути набагато пильніше й обережніше саме в нічний час. Їзди в нічний час складно уникнути особливо в наш вік, тому доведеться дотримуватися деяких запобіжних заходів, пов'язані з водінням вночі.

Основні проблеми нічної їзди:

Основні правила обкатки автомобіля.



Обкатка автомобіля - це важливий процес підготовки машини до якісного виконання своїх функцій, коли вона буде довгий час радувати вас справною роботою і возити в потрібні місця. Не варто забувати про обкатці, і вважати, що невеликих випробувань, які проводилися з машиною на заводі, буде цілком достатньо для обкатки автомобіля. І навіть якщо у вас і автомобіль працює на автоматичній коробці передач, все ж потрібно спочатку не сильно перевантажувати свою машину. Нагадаю, що іномарки не рідко не вимагають ніякої додаткової обкатки, але все ж деякі заходи турботи потрібно робити.

Чому необхідна обкатка авто? Якщо говорити про обкатці - це по суті початкове водіння вашого автомобіля. І в момент цього початкового водіння відбувається приробітку деталей машини, і від цієї підробітки залежатиме термін служби машини і його подальша робота.

Найкращий попит в Європі за 2010 рік.



Дослідження з виявлення самого продаваного автомобіля 2010 року в Європі проводило агентство JATO Dynamics. Найбільш продаваним авто в 2010 був визнаний цим агентством автомобіль Volkswagen Golf. Ця прекрасна машина вже третій рік поспіль виграє першість за кількістю продажів у Європі, хоча кількість продажів цієї марки скоротилося на 13.7 відсотка від минулого 2009 року.

Volkswagen XL1 - дуже економний автомобіль.



Volkswagen XL1 це надекономічний автомобіль, розробка якого була представлена ​​концерном Volkswagen в автосалоні в Катарі. Голова ради директорів німецької автомобільної компанії Фердинанд Піх сказав, що новинка нового автомобіля Volkswagen XL1 надійде в серійне виробництво в 2013 році.