понедельник, 19 сентября 2011 г.

Рейтинг найпопулярніших і продаваних автомобілів і марок у світі і не тільки 2010



Незважаючи на величезну різноманітність машин в автомобільному потоці можна помітити чомусь одні й ті ж моделі. Пояснюється все просто: вони зарекомендували себе як якісні авто, чим більший попит - тим більше і довіри у потенційних власників. Щоб дізнатися переваги усього світу і конкретних країн складають рейтинг найбільш продаваних автомобілів.

Поглянувши на нього, покупець зможе перенести відповідальність за остаточне рішення на плечі статистики. Отже, почнемо з відповіді на запитання, які найпопулярніші марки автомобілів. Лідерами тут є Toyota, Ford і Volkswagen. Знову ж все зрозуміло: дані виробники пропонують найкращий варіант співвідношення ціни і якості. Серед конкретних моделей найбільш продавані автомобілі в світі це Corolla, Ford F-Series, а також Golf. У Росії лідирують Lada, Chevrolet і KIA - попит поки на бюджетні марки.



Тепер звернемося до самого продається автомобілю 2010 року. Знову ж таки це Toyota з гігантськими 8,42 мільйонами продажів. А от у Європі найпопулярніший автомобіль 2010 - інший. Це VW Golf. Дійсно, народний автомобіль. Хоча через кризу попит падає, він все одно в лідерах. А йдуть за ним Opel Corsa, Volkswagen Polo, Opel Astra, Renault Clio і Ford Fiesta (до речі, саме «американець» лідирував раніше).


У Росії популярні моделі «Пріора», «Самара», Renault Logan, «Калина», а також Ford Focus. Також варто відзначити, що в Москві більше всього продається машин під марками Renault і Ford. В цілому набирає обертів продаж китайських автомобілів. Так, реалізація машин під брендом Chery в минулому році збільшилася на 62 відсотка в порівнянні з 2009 роком.



У Білорусі до найбільш продаваним авто слід віднести Daewoo Matiz, ВАЗ 2107, Samand LX, Renault Logan, ВАЗ 2121 і Skoda Oktavia. Помітно прагнення білоруського покупця купувати авто, які збираються неподалік: Daewoo - в Казахстані, Samand - в самій Білорусі, ВАЗ - в Росії. Колись популярний в цій країні Volkswagen (моделі Polo і Passat) навіть не увійшов до десятки найпопулярніших марок.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Чекаю Ваших коментарів.