понедельник, 19 сентября 2011 г.

Найгірший, ненадійний і самий класний, кращий автомобілі в світі 2010



Складаючи рейтинги надійності, багато компаній та агентства відзначають і ті автомобілі, які найбільш уразливі, часто ламаються і довго власникові не служать. Простою мовою, вони визначають найгірші автомобілі.

Знову ж у кожної страхової компанії або автомобільного видання свої критерії до визначення якості. Тому результати можуть бути різними. Найбільш ненадійний автомобіль за версією британського агентства VOSA - це Ford Transit Connect. Саме він найчастіше не зміг пройти технічний огляд. За ним розташувався Renault Megane і Ford Transit.

Серед ще більш старих авто ненадійним виявився Rover 420, Fiat Punto, Ford Ka (всі машини випущені в 1997 році). Кумедний епізод трапився також в Британії, там фахівці однієї страхової компанії зібрали автомобіль із самих ненадійних деталей. Мотор у нього був від родстера MG TF, підвіска від BMW M3, електрика від Renault Megane, гальма - Audi A8, коробка передач - Land Rover Freelander, рульове управління - Volvo C70, а кондиціонер - Seat Alhambra.


На думку фахівців з Німеччини, найгірший автомобіль у світі після трьох років експлуатації - це Kia Carnival, Seat Arosa, Chrysler PT Cruiser. Американське видання Consumer Reports опитала півтора мільйона автолюбителів і зробила висновки, що до хороших машинам не належать саме американські авто під маркою Chrysler і Jeep, також є проблеми у Nissan Versa, Volkswagen Touareg і Jaguar XF.

Разом з цим люблять визначати і самий класний автомобіль. Наприклад, видання WhatCar вичислило кращий підтриманий автомобіль в країні. Mazda 6 стала кращим сімейним транспортом, Honda Jazz - малолітражкою, Nissan X-Trail - позашляховиком, Volkswagen Golf GTi - спортивним авто.

Міжнародний конкурс WCOTY шукає свій найкращий автомобіль 2010 року. Серед них претенденти: Audi Q5, BMW X1, Chevrolet Cruze, Kia Soul, Mazda 3, Opel Insignia, Toyota Prius.

За Top Gear Awards, кращий спорткар - це Koenigsegg Agera, Кращий кабріолет - Maserati GranCabrio, кращий хетчбек - це Volkswagen Golf R, краще сімейне авто - BMW 520d Touring, краще купе - Peugeot RCZ кращий компакт-кар (і автомобіль 2010 року) - Citroen DS3.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Чекаю Ваших коментарів.