понедельник, 19 сентября 2011 г.

Аерографія на автомобілях. Тюнінг авто






Всі ми любимо наш транспортний засіб. Іноді хочеться внести чогось нове в його зовнішній вигляд. У наш час існує величезна кількість способів прикрасити ваш автомобіль, при цьому витративши невеликі суми. Мабуть, найяскравішим прикладом зовнішнього тюнінгу авто є аерографія на автомобілі. Цей вид мистецтва зародився в 1920 році в США і використовується до цих пір. У наш час, поняття «аерографія», все більше відноситься до автомобілів, але спочатку це був просто вид образотворчого мистецтва, в якому малюнки наносилися на різні поверхні за допомогою аерографа. У чому ж плюси і мінуси такого тюнінгу і чи варто наносити аерографію на авто? Всі ці питання ми розглянемо трохи нижче.

Для початку, варто визначитися: чи хочете ви прикрасити свій автомобіль? Якщо так, то справа за вами. Пошукайте в інтернеті приклади малюнків на машинах і спробуйте визначитися зі стилем. Зазвичай вибір стилю і є основне питання. Коли ви визначитеся, то не бійтеся запам'ятати той чи інший малюнок і завантажити його. У автомайстерень, ви завжди зможете запропонувати свій варіант, і вам не відмовлять. Але з чого почати, такий тюнінг? Де нанести аерографію на авто?

Для початку пошукайте інформацію про салони, автомайстерень, що надають такі послуги в вашому місті. Шляхом звичайного порівняння та відгуків виберіть найоптимальніший для вас варіант. Не зациклюйтеся на одному варіанті, постарайтеся знайти декілька. Так у вас буде вибір і порівняння, хоча б, з цінової категорії. Після, починайте обдзвонювати сервіси і пізнавати ціну питання. Так само варто дізнатися умови і методи роботи.

Ось сервіс обраний, тепер обговорення проекту з професіоналами. Як вже говорилося раніше, подивіться стилі в інтернеті. Якщо малюнок є, то проконсультуйтеся з професіоналами. Можливо, вони підкажуть вам, що можна додати і внести в ваш малюнок. Ці хлопці, звичайно, знають, як і що краще буде виглядати. Не соромтеся бути допитливим - аерографія на автомобіль, досить серйозний і дорогий крок.

Власне, це все що можна сказати про процес вибору. Тепер варто поговорити про технологію нанесення малюнка на поверхню кузова:

1) Очищення поверхні автомобіля - позбавлення від дефектів, головний етап. Саме він є основою, так як виключно на рівну поверхню фарба ляже ідеально. Обробка та видалення дефектів проводиться за допомогою піскоструменю і звичайної шкурки.

2) Майстер наносить малюнок на деталі авто. Тут найкраще простежити за процесом, а ідеально обговорити все заздалегідь. Художники - люди творчі, так що цілком можуть захопитися процесом. Так само, бувають і художники вузької спеціалізації. Наприклад: майстер чудово малює тварин, але от з будівлями у нього не дуже. Намагайтеся такі питання обговорювати до фарбування і включати в договір відхилення від початкового плану.

3) Покриття малюнка лаком. Обов'язкова кінцева процедура, без якої ваша аерографія на Вашому автомобілі не протримається й місяця.

От і все по процесу. Пам'ятайте - аерографія нна автомобіль не має цінової категорії. Сума, яку ви можете віддати за роботу, може бути 750$, а може перевищити і 15.000$ . Так само, при зміні зовнішнього вигляду авто, варто задуматися і про внутрішній вигляді. Так що при визначенні тюнінга оціните свої матеріальні можливості.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Чекаю Ваших коментарів.