вторник, 20 сентября 2011 г.

Автомобільний відеореєстратор





Вітаю Вас, Друзі!

У сьогоднішній статті хочу висвітлити поки що для багатьох новинку, але багато хто вже користуються цим гаджетом для автомобіліста, і багатьох він виручав, при спірних ситуаціях на дорозі. Це автомобільний відеореєстратор.

І для початку, що з себе являє автомобільний відеореєстратор?

Відеореєстратор - це записуючий пристрій, який оснащено відеокамерою, мікрофоном, датчиком прискорення, GPS-приймачем. Закріплюється відеореєстратор на лобове скло.

Для чого встановлюють відеореєстратори на автомобіль?

Основна мета відеореєстратора, відновити картину ДТП, яке сталося на дорозі. Відеореєстратор фіксує все, що відбувається на дорозі, будь-то дорожні знаки, сигнали світлофорів, дорожню розмітку, також кольору і марки поблизу проїжджаючих автомобілів.

У випадку події на дорозі, відеореєстратор зможе показати все, що він записав через лобове скло, якщо у нього одна камера, також є відеореєстратори з двома камерами, які дозволяють записувати ще один вид через салон автомобіля. За допомогою додаткового оснащення камеру можна поставити також на заднє скло автомобіля. Що дозволить мати більш повний огляд того, що відбувалося на дорозі.

Запис з автомобільного відеореєстратора ведеться на карту пам'яті, даний запис надалі можна переглянути на будь-якому комп'ютері.

Якщо раптом у вас в дорозі трапитися якась неприємність і виникне спірне питання з іншими учасниками руху або з ГИБДД, то запис з відеореєстратора завжди прийде вам на допомогу.

Автомобільний відеореєстратор може зберегти водієві нерви, гроші і, звичайно ж, час.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Чекаю Ваших коментарів.