воскресенье, 18 сентября 2011 г.

Висловити обурення нахабі на дорозі тепер можна за допомогою SMS




Для автовласників стала доступна нова SMS-послуга, яка полегшує знайомство і спілкування водіїв між собою.
Тепер, Коротя час в пробці, можна зайняти себе спілкуванням з сусідами по нещастю, не виходячи з автомобіля і навіть не відкриваючи вікно. Приводом для цього стала поява нового SMS-сервісу від інтернет-порталу Аutoflirt.ru, за допомогою якого автомобілісти можуть обмінюватися повідомленнями, надісланими на держномери автомобілів. Інтерес полягає в тому, що "послати куди подалі" підрізавши тебе нахабу тепер можна адресно, не надриваючи голосові зв'язки і не обтяжуючи себе жестикуляцією.

Розширилися можливості та автомобільного "пік-апу". Ловеласам, поруч з якими зупинилася машина зі спекотною красунею за кермом, вже не обов'язково наздоганяти її, благаючи відкрити вікно, щоб взяти номер телефону. Досить знову ж просто запам'ятати держномер машини і відправити на нього запит, відповіддю на який і буде контактна інформація вподобаної дівчини. Правда, доступні всі ці послуги тільки людям, зареєстрованим на спеціальному сайті. Та й вартість послуг гуманної ніяк не назвати: залежно від мобільного оператора ціна SMS-запиту варіюється в діапазоні від 40 до 50 гривень.

Втім, крім можливості спілкування, у цієї послуги є й негативна сторона - це додатковий відволікаючий фактор, пов'язаний із запам'ятовуванням номерних знаків і тим більше написанням SMS-повідомлень за кермом (!), Що може привести до хаосу на дорогах і до збільшення аварійності.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Чекаю Ваших коментарів.