понедельник, 19 сентября 2011 г.

Найстрашніші, потворні, а також смішні автомобілі



Привертають увагу не тільки найкрасивіші машини світу, а й найстрашніші автомобілі. Безумовно, експресивний дизайн (нехай і з негативним відтінком) обов'язково змусить обернути погляди перехожих, не кажучи вже про цінителів авто.

Найчастіше машини перетворюються на потвор після тюнінгу, причому це зроблено спеціально. Страхітливий дизайн може бути нав'язаний розробником, тоді всі розуміють, що це більше розвага. Але іноді і серійні автомобілі грішать непривабливим зовнішнім виглядом. І необтекаемость вітчизняних авто, насправді, ще не робить їх жахливими. Є представники і гірше.



Деяким машинам, безумовно, підійде звання найпотворніший автомобіль. Серед них - Pontiac Aztek - непривабливий кросовер (до слова, він визнаний самим страшним автомобілем не тільки аматорами, але й спеціалізованими виданнями). Citroen Ami з далеких 60-х років. На диво, ця машина була дуже популярна, хоча є в ній інопланетні відтінки. У 70-х в США був випущений електрокар Sebring Citicar, який міг би легко знімати в апокаліптичних фільмах. А ось сучасний Fiat Multipla комусь може нагадати крота. Це тим більше дивно, адже італійці славляться чудовим дизайном в автомобілебудуванні.


Старий британський триколісний автомобіль Reliant Regal Robin - справжній антиестетичності транспорт. Хоча він цілком міг бути популярний у англійців своєю практичністю.



Деякі автомобільні журнали після шоу та салонів пропонують свій огляд не тільки яскравих моделей, а й «ізгоїв». Так нещодавно під роздачу потрапили машини - Aston Martin Lagonda, Nissan Qazana, Chevrolet Spark.

Найсмішніші автомобілі вибираються за схожим принципом: вони повинні привертати увагу. І тут вже без втручання людини точно не обійтися. Незвичайна забарвлення, тюнінг, інші зміни (суттєві і ні) надають машинам кумедний вигляд. Тут, звичайно, краще не описувати конкретні речі, а просто дивитися і сміятися. Адже з будь-якої моделі можна зробити об'єкт насмішки.

З іншого боку найсмішніші автомобілі можуть бути визначені за назвою. Це виникає через те, що на різних мовах одне слова має різні значення. Пригадується вітчизняна «Калина», яка на фінській мові звучить як «тріск, деренчання», тому там вона продається під цифрою 119. В інших країнах ситуація така ж. Mazda LaPuta - назва японського авто на іспанському позначає дівчину легкої поведінки. Mitsubishi Pajero - ще більш нецензурне значення має. Chevrolet Nova - знову ж таки по-іспанськи «No va» означає «не їде». Dodge Swinger - співзвучно з відомим словом. Знову ж деякі назви є в інших мовах лайками або просто непристойними словами: Opel Ascona, Honda Fitta сюди відносяться.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Чекаю Ваших коментарів.