понедельник, 19 сентября 2011 г.

Найкрасивіший автомобіль 2011 в світі і фото авто



Бажання придбати естетично привабливий автомобіль притаманне багатьом водіям. Як не крути, краса привабливо апріорі. Тому для виробників авто завжди є шанс, що зовнішній вигляд машини затьмарить технічні характеристики і приверне покупця. А який же найкрасивіший автомобіль 2011 року?

Легко здогадатися, що однозначної відповіді на питання бути не може: існує величезна різноманітність машин, причому деякі марки окремі екземпляри роблять з особливим упором на дизайн. Тим не менш, титул найкрасивіший автомобіль в світі існує. Вибирається він на автомобільних конкурсах краси і подібних шоу. Правда, заходів таких - безліч.

Обумовлюється це дуже просто. Для виробника засвітитися на подібній виставці або салоні - великий плюс, це складова PR-кампанії. Навіть звання тут важливо не саме по собі, а як ще одна можливість привернути потенційних покупців. Велика кількість конкурсів та їх переможців - підсумок того, що потрібен позитивний відгук про багато авто.

Правда, існують незалежні голосування автолюбителів, опитування. Такий вибір до маркетингових ходів не прив'язаний. Так, на Міжнародному автомобільному фестивалі понад 60 тисяч осіб з 62 країн проголосували за модель Citroen DS4. Красиві авто світу таким чином, поповнилися ще одним екземпляром. Citroen DS4 переміг в номінаціях «найкрасивіший автомобіль» і «найкрасивіший інтер'єр».

А от у Німеччині проходив інший конкурс - Automotive Brand Contest. Там лідирувала зовсім інша машина. У номінаціях «дизайн марки», «дизайн екстер'єру» беззаперечні перемоги здобули представники концерну Kia. Відразу три моделі - Optima, Rio, Sportage - стали переможцями цих категорій. До того ж Kia Optima отримав звання «Кращий з кращих».

Серійні машини залучають одних власників, для них проводяться окремі конкурси. Для концептів і несерійних авто влаштовують інші шоу. Там йде справжня боротьба дизайн-ательє за місце під сонцем. Наприклад, італійський автомобільний фест Concorso d'Eleganza Villa d'Este визнав Aston Martin One-77 найкрасивішим концептом. На іншому італійському конкурсі вже Aston Martin Zagato був визнаний найкрасивішим суперкаром. Фото найкрасивіших автомобілів додається.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Чекаю Ваших коментарів.