суббота, 17 сентября 2011 г.

Volkswagen XL1 - дуже економний автомобіль.



Volkswagen XL1 це надекономічний автомобіль, розробка якого була представлена ​​концерном Volkswagen в автосалоні в Катарі. Голова ради директорів німецької автомобільної компанії Фердинанд Піх сказав, що новинка нового автомобіля Volkswagen XL1 надійде в серійне виробництво в 2013 році.

Також офіційними представниками авіакомпанії було заявлено, що автомобіль спочатку буде продаватися в Європі, а в подальшому продаж здійснюватиметься на китайському і американському ринках. На початковому етапі виробництва нової надекономічний машини буде створено трохи автомобілів - близько 100 машин. На даний момент вибирається підприємство, в якому будуть проводиться новинки, велика ймовірність що перевагу буде віддано підрозділам Volkswagen у Вольфсбурзі та Дрездені.

Щодо ціни майбутнього автомобіля нічого поки сказати не можна, так як керівництво концерну не опублікувало цю інформацію відкрито.

Оснащений Volkswagen XL1 буде дизельним двигуном потужністю 48 двоциліндровим кінських сил, електромотором 27 сил, і роботизованою семиступінчастою коробкою передач. Це буде дуже економічний автомобіль-1 літра пального цілком вистачить на сотню кілометрів, але навіть не використовуючи пального, а пересуваючись лише на електротязі завдяки літій-іонним акумуляторам можна буде проїхати 35 кілометрів.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Чекаю Ваших коментарів.