пятница, 23 сентября 2011 г.

Ferrari F430 Spider F1 став самою дорогою річчю, проданою через eBay




Пішли в минуле ті часи, коли за покупками доводилося їздити в роздрібні магазини. Зараз купити вподобану річ можна через інтернет, а саме примітно те, що придбати можна навіть автомобіль, а покупка здійснюється за допомогою мобільного телефону!

За останніми даними, опублікованими інтернет-аукціоном eBay UK, найдорожчим товаром, проданим через їхній сайт, став автомобіль Ferrari F430 Spider F1, за який було заплачено 70 000 фунтів стерлінгів ($ 110 055).

Модель Ferrari F430 Spider є кабріолет класу суперкар, який був представлений італійським автомобільним брендом у 2004 році та перебував у виробництві по 2009 рік. Автомобіль оснащений восьмициліндровим бензиновим двигуном об'ємом 4,3 літра і потужністю 483 л.с. З 0 до 100 км / год суперкар розганяється за 4 секунди, а його максимальна швидкість становить 320 км / ч.

Зазвичай угоди по таких дорогих автомобілів здійснюються при особистій присутності сторін, але тенденції змінюються, і на цей раз Ferrari F430 Spider F був придбаний через інтернет за допомогою мобільного телефону. Приблизно за місяць до цього, аналогічним чином було продано люксовий автомобіль Bentley Continental GTC за 50 000 фунтів стерлінгів ($ 78 717), а ще раніше такі дорогі моделі, як Land Rover, Ferrari 360 Spider, Ferrari 355 F1 Giallo, Mercedes Benz і BMW X5.

Аукціон eBay UK є дуже популярним сервісом, на якому щомиті продаються і купуються найрізноманітніші товари. У серпні 2011 року на ньому було продано близько 2 мільйонів лотів. В даний час купувати товари та послуги за допомогою мобільних пристроїв стало настільки популярне, що компанії, які орієнтовані виключно на роздрібну торгівлю, починають втрачати прибуток. На думку ритейл-директора eBay UK Ангуса Маккер, незважаючи на те, що знадобилися роки для того, щоб інтернет-торгівля стала панівною тенденцією, мобільний комерція подолає цей шлях набагато швидше.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Чекаю Ваших коментарів.